ONZG en Covid 19

Oncologie Netwerk Zuid-Gelderland

Na diagnose kanker kunt u tijdens en na behandeling, diverse hulpvragen ervaren op verschillende vlakken. Een goed georganiseerd proces van ondersteuning kan veel bijdragen aan de kwaliteit van zorg en uw leven. ONZG is een multidisciplinair oncologienetwerk in de regio Zuid-Gelderland en aangrenzende delen van Brabant en Limburg. Het probeert hiermee het verzorgingsgebieden van de ziekenhuizen in regio Nijmegen te bestrijken. Ons netwerk bestaat uit zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met en na diagnose kanker. ONZG brengt de kennis en ervaring bij elkaar en stemt de zorg af tussen de gespecialiseerde zorg in het ziekenhuis en de zorg bij u in de buurt.

De kwaliteitseisen van de zorgverlener waarborgen kwalitatief goede zorg. Onze website geeft u inzicht in welke zorg bij u in de regio geboden wordt. 

Home

< terug naar selectie

Maak uw keuze met behulp van de kaart

Onze kaart is de snelle en makkelijke manier voor het vinden van de juiste zorg bij u in de buurt. Kies uw regio en / of de discipline van zorg waar u behoefte aan heeft. Daarna kunt u zien waar en door wie de zorg die u zoekt aangeboden wordt.

Scroll naar top