Coach connect bij kanker

Wij helpen je om weer grip te krijgen op wat jij belangrijk vindt in je leven!
Coach Connect is een landelijke organisatie en richt zich op coaching bij kanker. De begeleiding in de vorm van coaching kan al starten vanaf diagnose, met als doel de regie over het leven en behandeling te behouden. Onze doelgroep bestaat uit mensen met kanker en hun naasten. Dit kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn, ongeacht de ernst van de ziekte, de fase van behandeling en/of vooruitzichten.

Wat doet een coach bij kanker?
Veel mensen hebben het gevoel dat ze geleefd worden in de periode voor, tijdens of net na de behandelingen. De ziekte kan verschillende levensvragen oproepen die gaan over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Maar ook over vermoeidheid, angst, onzekerheid of toekomst. Het bespreken van deze vragen met de coach kan tot inzichten leiden, dit kan helpen om op een andere manier in het leven te staan.

Kortlopende trajecten, snel resultaat
Onze trajecten zijn maatwerk, pragmatisch en kortlopend. We hebben diverse specialisaties in huis zodat we de juiste coach aan de client kunnen koppelen. We hebben verschillende expertises in huis: coaching voor kinderen, (jong) volwassenen, gezin, werk of re-integratie, rouw, seksualiteit, relatie en voor in de palliatieve fase.

Geen wachttijden!
Wij zijn als organisatie vrij toegankelijk, dus een verwijzing vanuit een (huis) arts is niet nodig. Na telefonische aanmelding heeft men binnen een week een gratis kennismaking met een coach. Het gesprek kan bij de cliënt thuis plaatsvinden, op het werk, of bij de coach in de praktijk. En uw zorgverzekeraar kan u vertellen welken rechten op vergoeding u heeft.

Voor vragen of meer informatie:
Website: www.coachconnectbijkanker.nl
Email: info@coachconnectbijkanker.nl
Telefonisch: 085-4019437

Scroll naar boven