Yoga docent

Herstelyoga bij kanker & chronische ziekte

Herstelyoga kan sterk ondersteunend zijn voor mensen met kanker of een chronische ziekte. Het is een goede aanvulling op de reguliere zorg. Herstelyoga geneest niet maar kan helpen bij het herstel en de verwerking. Het kan psychische, lichamelijke en emotionele klachten verminderen en verlichten. 

Er is sprake van een groeiende belangstelling voor herstelyoga bij mensen met kanker, artsen en yogadocenten bij de behandeling en genezing van kanker. De docent van herstelyoga, Gerda Wolff, heeft de gespecialiseerde bijscholing ‘Yoga bij kanker & chronische ziekte’ afgerond en is opgenomen in het kwaliteitsregister Yoga en Kanker.   

Vergoeding:
Op dit moment worden de yogalessen niet vergoed door de zorgverzekeraar.  Er bestaat naast het normale tarief ook een aangepast tarief voor mensen met een lager inkomen. Kijk hiervoor op de website van Yogahart Nijmegen: https://yogahart-nijmegen.nl/

Mogelijk kunnen de kosten via werkgevers vergoed worden door een ziekteverzuimbudget en/of een budget persoonlijke ontwikkeling.

Voor het kiezen van de juiste zorg bij u in de buurt kijkt u op onze zorgkaart!

Scroll naar boven